Specialist za barve št. 1
Specialisti za barve, lake in materiale
za zaščito lesa in kovine.
Iskanje receptur
   
   
>> Avto program
>> Dekorativni program
>> Industrijski program
>> Mizarski program
3M - Marine program
 
 
 
 
Pot do popolnega zaključka
 
Predstavljamo vam naš najbolj napredni sistem za odpravljanje napak na
gelcoatu, posebej oblikovan za doseganje visokega sijaja. Z izboljšano formulo naših izdelkov boste hitro in enostavno dosegli želene rezultate – tudi v toplejših podnebjih
 
 
3M™ sistem odstranjevanja napak na gelcoatu
Katalog v slovenskem jeziku, velikost - pribl. 1.2 Mb.
 
3M™ Gelcoat – profesionalna korekcija
Katalog v slovenskem jeziku, velikost - pribl. 1 Mb.
 
 
3M™Perfect-It™ linija za gelcoat je primerna tako za profesinalne uporabnike kot za intuziaste – izdelki so primerni tako za nova kot tudi stara plovila ter bivalne prikolice. Sistem vključujejo eno-, dvo- ali trostopenjske postopke, ki vam vedno znova in znova pomagajo doseči brezhiben rezultate. Plastenke so tudi barvno označene, tako da boste takoj vedeli, kateri izdelek ste izbrali.
3M Marine čistilo za zunanje dele plovil
3M Marine zaščitno čistilo je namenjeno za čiščenje in vzdrževanje vinila, gume in plastičnih delov površine. Kremast gel ne teče, ne pušča filma in ne veže nase prahu. Je zaščita proti UV žarkom, ki povzročajo bledenje barve. Posebna čistila obnavljajo videz starih, obrabljenih površin. Pri večkratnem čiščenju dosežete dolgotrajno zaščito.

Navodilo za uporabo: Manjšo količino kremastega belega gela nanesite na čisto krpo. Enakomerno nanesite čistilo na površino z krožnimi gibi, da gel prodira v površino. Pogosto krpo obrnite in nato obrišite, da dobite visok sijaj. Opomba: Pri umazanin ali strukturnih površinah bo verjetno potreben ponoven nanos oziroma čiščenje.
(3M Marine Outdoor vinyl cleaner)


Art. 9023 - 236 ml
 
 
3M Marine enokomponentna pasta za obdelavo in loščenje kovin
3M Marine pasta za obdelavo in loščenje kovinskih materialov je namenjena za nerjaveče jeklo, medenino, bron, baker, krom in ostale marin kovinske dele. Iz površine odstranjuje rjo, oksidacijo, korozijo in zbledelost.

Obnavlja originalen lesk. Navodilo za uporabo: Pasto nanesite na majhno površino z uporabo mehke in čiste krpe. Močno podrgnite po površini, pri tem krpo večkrat obrnite. Nato s čisto krpo obrišite površino, da dobite visok sijaj.
(3M Marine Metal Restorer and Polish)


Art.: 9019 - 500 gr


nazaj
 
   
   
 
© Spekter, d. o. o. - vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani:perfegt - izdelava spletnih strani
Kontakt: info@spekter-zalec.si | 03 713 25 00 | 051 680 666
Obvestilo o zasebnosti